Matthijs Koning - Drink nog wat van mij

Cover Matthijs Koning - Drink nog wat van mij
Cover

Nummer

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/05/2013 (Positie 75)
Laatste week notering:29/06/2013 (Positie 85)
Piekpositie:66 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:15219 (213 Punten)
Radio NL:11/05/2013 / Piek: 13 / Weken: 8
Oranje Top 30:11/05/2013 / Piek: 13 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 66 / Weken: 8

Matthijs Koning   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dans met mij (Matthijs)25/09/20103511
Sleutel van jouw hart26/02/20113213
Wees niet bang09/07/20113011
Hallo, hallo29/10/20112417
Deze avond07/04/20122115
Gewoon genieten13/10/2012636
Drink nog wat van mij11/05/2013668
Mooie nacht16/11/2013626
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Helemaal geen beroerde plaat uit begin 2013 van de 21 jarige zanger uit Oosterhout: "Matthijs Koning" !!! Inmiddels zijn zevende officiële plaat !!! Het plaatje is geproduceerd door producer "Edwin van Hoevelaak" !!! Net geen 4 sterren ☺!!!

RV
*****
Matthijs Koning stelt bijna nooit teleur. Weer een lekker popplaatje van deze leuke zanger! :)
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?