Matthijs Koning - Deze avond

Cover Matthijs Koning - Deze avond
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/04/2012 (Positie 48)
Laatste week notering:14/07/2012 (Positie 79)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:4621 (804 Punten)
Download:07/04/2012 / Piek: 21 / Weken: 8
Radio NL:07/04/2012 / Piek: 4 / Weken: 17
Oranje Top 30:07/04/2012 / Piek: 6 / Weken: 17
In de landen:
nl  Piek: 21 / Weken: 15

Matthijs Koning   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dans met mij (Matthijs)25/09/20103511
Sleutel van jouw hart26/02/20113213
Wees niet bang09/07/20113011
Hallo, hallo29/10/20112417
Deze avond07/04/20122115
Gewoon genieten13/10/2012636
Drink nog wat van mij11/05/2013668
Mooie nacht16/11/2013626
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.1 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

nj1
*****
Leuke nieuwe plaat van Matthijs Koning “deze avond” heeft alles om een grote hit te worden zelfs iets wat ik tot nu toe nooit in een plaatje heb gehoord leuk bedacht die kleine pauze.
Laatst gewijzigd: 06/04/2012 19:51

simoontjj
******
Woow wat een top plaat weer zeg. Gezellig en vrolijk!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke, vlotte plaat uit maart 2012 van het zangtalent uit Oosterhout en omstreken: "Matthijs Koning" !!! Inmiddels zijn vijfde officiële !!! Het plaatje is afkomstig van zijn album "Matthijs Koning" !!! Zingen zit hem toch wel in het bloed hoor !!! Zijn opa was destijds als eerste Volendammer op televisie als één van het duo "Duo de Koning" !!! Nipt 4 sterren ☺!!!

RV
*****
Inderdaad weer een leuk plaatje van deze knappe gozer. Hij mag van mij wel van dit soort muziek blijven maken!
Laatst gewijzigd: 08/04/2012 17:12

brianboru
*****
erg fijn iemand die gewoon nog duidelijk zijn best doet om gewoon goed te zingen

ridder
*****
het is wachten op de grote klap
Laatst gewijzigd: 03/06/2012 10:15

BingTheKing
***
matig

Rootje
*
Pff het zoveelste oninteressante Nederlandstalig zangertje. Het lijkt wel een plaag. Je hoeft maar een paar nootjes te kunnen zingen over n grote liefde en je mag een plaatje opnemen. Dit figuur zal ook niet opvallen tussen al die kermis -en braderiezangers. Die markt is verzadigd.
Voor het grote publiek totaal niet interessant.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?