Mac & Katie Kissoon - Don't Do It Baby

Cover Mac & Katie Kissoon - Don't Do It Baby
7" Single
State 2088 004
State Records 2088 004

Charts

Binnenkomst:17/05/1975 (Positie 28)
Laatste week notering:14/06/1975 (Positie 27)
Piekpositie:19 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:10761 (391 Punten)
Single Tip:10/05/1975 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 19 / Weken: 5
be  Piek: 27 / Weken: 2 (V)

Tracks

18/04/1975
7" Single State 2088 004
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Do It Baby
  3:15
2.Hold On (To Me Baby)
3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15Don't Do It BabyState
2088 004
Single
7" Single
18/04/1975
20 Blazing BulletsRonco
RTL 2012
Compilatie
LP
1975
3:2020 Original Top Hits [Polydor 1975/2]Polydor
2413 802
Compilatie
LP
1975
Sugar Candy KissesState
ETAT 002
Album
LP
1975
3:13Mac & Katie KissoonScoop 33
7SC 5054
Album
MC
1984
»» alles tonen

Mac Kissoon   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Get Down With It - Satisfaction (Mack Kissoon)07/02/1970292
I've Found My Freedom (Mac & Katie Kissoon)18/03/1972311
Sing Along (Mac & Katie Kissoon)08/07/1972110
Song For Everybody (Mac & Katie Kissoon)20/01/1973183
Love Will Keep Us Together (Mac & Katie Kissoon)17/11/1973124
Sugar Candy Kisses (Mac & Katie Kissoon)18/01/1975210
Don't Do It Baby (Mac & Katie Kissoon)17/05/1975195
Lavender Blue16/06/1979513
Surprise, Surprise06/10/1979335
Love And Understanding (Mac Kissoon & Family)01/12/1979211
We Are Family (Mac Kissoon feat. Kathy)29/03/1980206
Glory Glory (Mac Kissoon And His Childeren Feat. The Gerald Brown Singers)08/11/1980471
A Little Love (Mac & Katie Kissoon)18/10/1997774
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mac Kissoon08/12/1979198
 

Mac & Katie Kissoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I've Found My Freedom18/03/1972311
Sing Along08/07/1972110
Song For Everybody20/01/1973183
Love Will Keep Us Together17/11/1973124
Sugar Candy Kisses18/01/1975210
Don't Do It Baby17/05/1975195
A Little Love18/10/1997774
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 25)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima plaat van de Trinidadiaanse broer en zus, "Gerald & Katherine Farthing", beter bekend als het duo "Mac & Katie Kissoon", uit mei 1975 !!! Erg succesvol was het plaatje niet in de Nederlandse hitlijsten !!! Maakt ook niet uit, persoonlijk ga ik mee met de vier sterren !!! (NL Top 40: 4 wk / # 16) ☺!!!

Bearcat
*****
ik vond en vind dit gewoon erg lekkere simpele muziek
een van hun hoogtepunten ......geproduceerd door het team dat achter The Rubettes zat

Patrick7781
**
Minder.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?