Luciano Pavarotti - Caruso

Cover Luciano Pavarotti - Caruso
7" Single
Decca/430 420-7
Cover Luciano Pavarotti - Caruso
CD-Maxi
Decca/430 420-2
Cover Luciano Pavarotti - Caruso
Cover

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Lucio Dalla
Producer:Bottega dei Quattro
Coverversie van:Lucio Dalla - Caruso
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/05/1990 (Positie 69)
Laatste week notering:11/08/1990 (Positie 76)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2611 (1058 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 14
be  Piek: 35 / Weken: 1 (V)

Tracks

1990
7" Single Decca 430 420-7
1990
CD-Maxi Decca 430 420-2 / EAN 0028943042024
Toon detailsAlles beluisteren
1.Caruso
  5:17
2.Passione (With Orchestra Del Teatro Comunale di Bologna)
  3:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:17CarusoDecca
430 420-7
Single
7" Single
1990
5:37The 3 Tenors - Paris 1998Decca
460 500-2
Album
CD
1998
5:19Voices [AU]Universal
584 685-2
Compilatie
CD
2002
5:25The Best (Farewell Tour)Decca
475 6816
Album
CD
21/04/2005
5:21Pavarotti Gold Decca
476 992-2
Album
CD
22/05/2006
»» alles tonen

Luciano Pavarotti   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Caruso12/05/1990314
'o sole mio21/07/1990714
Miserere (Zucchero & Pavarotti)10/10/1992419
Miss Sarajevo (Passengers)25/11/1995516
Live Like Horses (Elton John & Luciano Pavarotti)04/01/1997748
Nessun dorma22/09/2007354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tutto Pavarotti19/05/19901816
Caruso16/06/1990223
In Concert (Carreras / Domingo / Pavarotti / Mehta)25/08/1990140
Pavarotti In Holland17/08/1991912
The 3 Tenors In Concert 1994 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Mehta)10/09/1994226
Original Soundtracks 1 (Passengers)25/11/19953816
Christmas With - The 3 Tenors Sing The Most Beautiful Christmas Songs (Carreras / Domingo / Pavarotti)09/12/1995206
Together For The Children Of Bosnia (Pavarotti & Friends)16/03/1996425
For War Child (Pavarotti & Friends)16/11/19961516
Pavarotti in de Amsterdam Arena17/05/1997267
The 3 Tenors - Paris 1998 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Levine)29/08/1998276
For The Children Of Liberia (Pavarotti & Friends)31/10/1998713
For Guatemala And Kosovo (Pavarotti & Friends)02/10/19991814
For Cambodia And Tibet (Pavarotti & Friends)30/09/20001912
The Three Tenors At Christmas (The 3 Tenors)09/12/2000197
Pavarotti Forever15/09/20071116
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pavarotti Forever [DVD]22/09/200777
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.85 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/08/2005 21:41
Richard (NL)
******
A masterwork from Italy.

+++ Luciano Pavarotti dies today (06-09-2007) - 71 years old. +++
Laatst gewijzigd: 06/09/2007 16:05
06/01/2006 21:11
Snormobiel Beusichem
******
Meisterlich schön !!! Für mich 7 Sterrn: ******* !!!

Topbart
******
schitterende vertolking door Luciano Pavarotti. Werd zelfs nog een top 3-hit in de Single Top 100, terwijl de Top 40 deze single "slechts" tot nr 7 liet komen

tigerlover
*****
mooie versie van het Lucio Dalla nummer
Laatst gewijzigd: 10/01/2014 09:39
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?