Los Lobos feat. Antonio Banderas - Canción del mariachi (morena de mi corazón)

Cover Los Lobos feat. Antonio Banderas - Canción del mariachi (morena de mi corazón)
Cover

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Cesar Rosas
Producer:Los Lobos
Gecoverd door:Marquess (Canción del mariachi)
D-Rashid & Roberto Da Costa feat. Anita Doth (Cancion del Mariachi)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
DesperadoEpic
480944 2
Album
CD
1995

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Antonio Banderas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.65 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
18/10/2006 20:29
iifar
******
Desperado fännilt maksimum!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?