Los Lobos - Will The Wolf Survive?

Cover Los Lobos - Will The Wolf Survive?
Cover
Cover Los Lobos - Will The Wolf Survive?
Cover
Cover Los Lobos - Will The Wolf Survive?
Cover

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:David Hidalgo
Louis Perez
Producer:Steve Berlin
T-Bone Burnett
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/04/1985 (Positie 38)
Laatste week notering:20/04/1985 (Positie 38)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:20305 (63 Punten)
Single Tip:13/04/1985 / Piek: 0 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 38 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41How Will The Wolf Survive?Metronome
820 184-1
Album
LP
1984
3:411984 - Ein Jahr und seine 20 Songs (SZ Diskothek)Süddeutsche Zeitung
4018492240060
Compilatie
CD
24/02/2006
3:44Wolf Tracks - The Best Of Los LobosLondon
812 273294 2
Album
CD
31/03/2006

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooie, aangename vergeten plaatje uit ½ maart 1985 (Holland) van: "Los Lobos", een Amerikaanse Tex-Mex-rockformatie afkomstig uit het oosten van Los Angeles !!! (NL Tip 30: 5 wk / # 10) ☺!!!

Jeroen68
****
La Bamba was nog ver weg, maar dit vond ik destijds wel goed.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?