Los Lobos - Tin Can Trust

Cover Los Lobos - Tin Can Trust
Cover

Album

Jaar:2010
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/09/2010 (Positie 94)
Laatste week notering:11/09/2010 (Positie 94)
Piekpositie:94 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15198 (7 Punten)
Alternative:14/08/2010 / Piek: 8 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 94 / Weken: 1

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?