Los Lobos - This Time

Cover Los Lobos - This Time
Cover

Album

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1999
CD Hollywood 0927-45490-2 [eu]
Toon detailsAlles beluisteren
1.This Time
3:31
2.Oh Yeah
3:44
3.Viking
3:30
4.High Places
4:21
5.Cumbia Raza
2:45
6.Run Away With You
3:03
7.Corazon
4:05
8.Some Say, Some Do
3:09
9.Turn Around
3:45
10.La playa
3:12
11.Why We Wish
2:53
   

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?