Los Lobos - The Neighborhood

Cover Los Lobos - The Neighborhood
Cover

Album

Jaar:1990
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/1990 (Positie 99)
Laatste week notering:27/10/1990 (Positie 88)
Piekpositie:88 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:13561 (39 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 38 / Weken: 2
nl  Piek: 88 / Weken: 4
nz  Piek: 44 / Weken: 1

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?