Los Lobos - Ooh! My Head

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Ritchie Valens
Producer:Steve Berlin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:43La BambaMetronome
828 058-2
Album
CD
30/06/1987
1:43Come On, Let's GoLondon
886 196-7
Single
7" Single
1987

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?