Los Lobos - La Bamba

Cover Los Lobos - La Bamba
7" Single
London 886 168-7 (eu)

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Trad.
Producer:Mitchell Froom
Coverversie van:Ritchie Valens - La bamba
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/07/1987 (Positie 70)
Laatste week notering:07/11/1987 (Positie 100)
Piekpositie:2 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:2004 (1186 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 23
de  Piek: 7 / Weken: 17
at  Piek: 3 / Weken: 16
fr  Piek: 1 / Weken: 23
nl  Piek: 2 / Weken: 16
be  Piek: 2 / Weken: 12 (V)
se  Piek: 3 / Weken: 7
no  Piek: 4 / Weken: 9
nz  Piek: 1 / Weken: 16

Tracks

20/07/1987
7" Single London 886 168-7 (Warner) [eu] / EAN 0042288616870
Toon detailsAlles beluisteren
1.La Bamba
  2:54
2.Charlena
2:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:54High Life - 24 Hits à la ChartPolystar
816 610-1
Compilatie
LP
1987
2:54La BambaMetronome
828 058-2
Album
CD
30/06/1987
2:54La BambaLondon
886 168-7
Single
7" Single
20/07/1987
2:48Now That's What I Call Music! 10Virgin
CDNOW10 / 7487992
Compilatie
CD
23/11/1987
2:54Het beste uit de Top 40 van 't jaar '87EVA
7488112
Compilatie
CD
1987
»» alles tonen

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.35 (Reviews: 143)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
29/11/2005 17:40
iifar
******
Siii!
15/12/2005 20:34
Snormobiel Beusichem
****
War auch in Holland, August 1987 ein grossen Hit !!! Persönlich finde ich diese Platte heute nur ø !!! "La Bamba" stand 11 Wochen (Platz # 2) in die Holländische Top 40 !!! Trotzdem 4 Sterrn !!!

Topbart
*****
leuk nummer en grootste hit van Los Lobos

Richard (NL)
******
Heerlijke zomerse song van Los Lobos. Was een grote hit in 1987, in de tijd dat ik in militaire dienst zat. Als ik het nummer hoor, dan waan ik me even terug in die tijd.

Cheetah
*****
Zalig zomer nummer

alleyt1989
*
i really hate this song - bad memories!

Chris A
**
catchy chorus even though in the verses i don't have a clue what he is saying! pretty annoying at times too
Laatst gewijzigd: 15/10/2010 22:42

Hijinx
***
I don't mind it.

bluezombie
****
Fun song.

ericwyns
***
Tijdloze klassieker, ook wel bekend als "de kuskesdans" ...
3+

gherkin
***
De 'kuskesdans'. Ben toch niet echt fan.

musikmannen
*****
Good
Laatst gewijzigd: 22/10/2013 21:04

Patrick7781
******
Erg Goed.

Patrick3
******
Het is tijd voor de kusjesdans.

TravD
******
Awesome track!

BeansterBarnes
*****
Spent a massive 7 weeks atop of the Australian charts in 1987.

wefoundove
***
it's ok

matty d
*****
5 stars

Zacco333
****
Cool track, surprised it was such a big hit in English language countries.

MUSICBOJ
*****
Een klassieker van formaat!!! ☺
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?