Los Lobos - How Will The Wolf Survive?

Cover Los Lobos - How Will The Wolf Survive?
Cover

Album

Jaar:1984
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nz  Piek: 13 / Weken: 7

Tracks

1984
LP Metronome 820 184-1
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Worry Baby
2:43
2.A Matter Of Time
3:55
3.Corrido # 1
2:42
4.Our Last Night
3:08
5.The Breakdown
4:12
6.I Got Loaded
3:20
7.Serenata norteńa
2:53
8.Evangeline
2:43
9.I Got To Let You Know
2:35
10.Lil' King Of Everything
1:19
11.Will The Wolf Survive?
3:41
   

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?