Los Lobos - Gates Of Gold

Cover Los Lobos - Gates Of Gold
Cover

Album

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/10/2015 (Positie 57)
Laatste week notering:17/10/2015 (Positie 75)
Piekpositie:57 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:11465 (89 Punten)
Combialbum:03/10/2015 / Piek: 77 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 57 / Weken: 3
be  Piek: 99 / Weken: 3 (V)

Tracks

25/09/2015
CD Proper PRPCD 133 / EAN 0805520031332
Toon detailsAlles beluisteren
   
23/10/2015
LP Music On Vinyl MOVLP1569 / EAN 8718469540808
Toon detailsAlles beluisteren
   

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?