Los Lobos - Down On The Riverbed

Cover Los Lobos - Down On The Riverbed
7" Single
London / Slash 869 194-7 (de)
Cover Los Lobos - Down On The Riverbed
Cover

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:David Hidalgo
Louis Perez
Producer:Larry Hirsch
Los Lobos
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1990
7" Single London / Slash 869 194-7 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Down On The Riverbed
3:14
2.Little John Of God
2:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Down On The RiverbedLondon / Slash
869 194-7
Single
7" Single
1990

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?