Los Lobos - Come On, Let's Go

Cover Los Lobos - Come On, Let's Go
7" Single
London 886 196-7 (de)

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Ritchie Valens
Producer:Steve Berlin
Coverversie van:Ritchie Valens - Come On, Let's Go
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/10/1987 (Positie 100)
Laatste week notering:05/12/1987 (Positie 64)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:10189 (418 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 22 / Weken: 5
nl  Piek: 24 / Weken: 8
be  Piek: 13 / Weken: 6 (V)
nz  Piek: 14 / Weken: 6

Tracks

1987
7" Single London 886 196-7 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Come On, Let's Go
  2:11
2.Ooh! My Head
1:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:08...And A Time To DanceSlash
1-23963
Album
LP
1983
1:58La BambaMetronome
828 058-2
Album
CD
30/06/1987
2:11Come On, Let's GoLondon
886 196-7
Single
7" Single
1987
2:01The Hit Academy - Volume 2 [TV-Album]Dino
DNCD 1168
Compilatie
CD
1988
2:00Wolf Tracks - The Best Of Los LobosLondon
812 273294 2
Album
CD
31/03/2006
»» alles tonen

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.53 (Reviews: 45)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/01/2006 21:04
Snormobiel Beusichem
****
Güte Rock & Roll Cover aus Oktober 1987 !!! Aber nach 4 Wochen und einen Platz # 26 in die Holländische Top 40 war es schluss für Los Lobos !!! Trotzdem noch 4 Sterrn wert !!!

Brommermuis
*****
Zeer goed, mooie cover

Topbart
****
leuke rocksong

Patrick7781
******
Goed.

BeansterBarnes
*****
Peaked at #22 in Australia, 1988 (AMR).

ericwyns
***
Nummer van "Los Lobos" uit 1983. Werd in 1987 gebruikt in de soundtrack van "La Bamba" en de singel werd dan uiteindelijk een hitje in de Vlaamse charts: zes weken notering met een piekpositie op nummer 13. Origineel een nummer van Ritchie Valens uit 1957.
3+

Jeroen68
****
Prima cover
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?