Los Lobos - ...And A Time To Dance

Cover Los Lobos - ...And A Time To Dance
Cover

Album

Jaar:1983
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
se  Piek: 37 / Weken: 1

Tracks

1983
LP Slash 1-23963
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let's Say Goodnight
2:30
2.Walking Song
2:45
3.Anselma
  3:04
4.Come On, Let's Go
  2:08
5.How Much Can I Do?
2:34
6.Why Do You Do
2:17
7.Ay te dejo en San Antonio
2:31
   

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?