Los Lobos - Donna

Cover Los Lobos - Donna
7" Single
Metronome 886 239 7

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Ritchie Valens
Producer:Steve Berlin
Coverversie van:Ritchie Valens - Donna
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 26 / Weken: 2
fr  Piek: 29 / Weken: 6
be  Piek: 27 / Weken: 4 (V)
nz  Piek: 32 / Weken: 3

Tracks

1987
7" Single Metronome 886 239 7
Toon detailsAlles beluisteren
1.Donna
  2:19
2.Framed
2:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:19La BambaMetronome
828 058-2
Album
CD
30/06/1987
2:19DonnaMetronome
886 239 7
Single
7" Single
1987

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.96 (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick7781
*****
zeer aardig.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Er gaat natuurlijk niets boven het origineel van de prachtige klassieker uit 1958 door: "Ritchie Valens" !!! Maar deze versie uit de zomer van 1987, door de Amerikaanse Tex-Mex-rock formatie afkomstig uit het oosten van Los Angeles: "Los Lobos", is zeker niet slecht ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?