Little Richard - She's Got It

Nummer

Jaar:1956
Muziek/Tekst:John Marascalco
Richard Penniman
Producer:Robert Blackwell
Gecoverd door:Cliff Richard
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

10/1956
7" Single Regency 538
10/1956
7" Single Speciality 584 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.She's Got It
  
2.Heeby-Jeebies
  
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
She's Got ItRegency
538
Single
7" Single
10/1956
Heeby-JeebiesLondon
95104
Single
7" Single
1956
2:26Here's Little RichardSpeciality
SP-2100
Album
LP
01/03/1957
The Girl Can't Help ItLondon
DL 20 105
Single
7" Single
04/1957
2:35Greatest Hits [1985]Bellaphon
230 07 064
Album
LP
1985
»» alles tonen

Little Richard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Long Tall Sally24/11/195696
Tutti Frutti05/01/1957108
Baby Face02/05/1959155
Freedom Blues13/06/1970194
The Girl Can't Help It09/07/1977145
Twins (Philip Bailey & Little Richard)25/03/19891612
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
******
Great
Laatst gewijzigd: 13/10/2013 12:08
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?