Lichter Laaie - Zo'n mooie planeet

Cover Lichter Laaie - Zo'n mooie planeet
Cover

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Rowin Schumm
Will Boerboom
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/09/2001 (Positie 100)
Laatste week notering:15/12/2001 (Positie 93)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:13028 (302 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 44 / Weken: 12

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:02De 100 beste Nederpop hits 2Universal TV
983 983-5
Compilatie
CD
21/07/2006
4:03De 100 mooiste Nederlandstalige liedjesUSM
530 564-0
Compilatie
CD
29/02/2008
4:03Zoenen met de KoninginLichter Laaie
TES 20121
Album
CD
 

Lichter Laaie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soms zo weinig woorden11/07/1998865
Slapeloze nachten09/10/1999759
Overleven23/12/2000524
Zoenen met de koningin12/05/2001945
Zo'n mooie planeet29/09/20014412
Het is zo01/06/2002369
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wacht tot het rode licht gedooft is05/02/2000872
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
02/04/2008 20:23
Snormobiel Beusichem
****
▓ Begin september 2001 verscheen deze mooie single "Zo'n mooie planeet", afkomstig van het album "Zoenen met de Koningin" !!! Meer dan 50 stations in Nederland verkozen de plaat toen unaniem tot Dutch Radio Tip !!! De single was "Paradeplaat" bij Radio 2 en uiteindelijk de eerste "NL Top 40" hit voor "Lichter Laaie" !!! Vandaag de dag zitten "Rowin Schumm, Wil Boerboom en Stefan Blankestijn" nogsteeds bij de groep ☺!!!

naamloos
****
Prachtige Nederlandstalige popsong, niet op echte waarde gewaardeerd.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?