Lawineboys feat. Pater Moeskroen - Bertus

Cover Lawineboys feat. Pater Moeskroen - Bertus
Cover

Nummer

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Oranje Top 30:05/12/2015 / Piek: 11 / Weken: 4

Lawineboys   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten als de beesten07/02/2004571
The Boxer08/01/2005335
Laat mij maar alleen30/07/2005721
Op de buhne25/02/2006621
Als we gaan30/12/2006418
In de blote kont (Lawineboys & Mooi Wark feat. DJ Roy)12/01/2008358
Laat maar waaien17/01/2009247
Ik ben liever vrijgezel23/01/2010705
Sex met die kale (Lawineboys & DJ Jerome)17/07/20101215
Joost28/01/2012376
Isabel19/01/2013395
De bel15/02/2014314
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
10 jaar lawinegevaar28/01/2012425
 

Pater Moeskroen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Roodkapje12/10/1991217
Hela hola! (tut hola)08/02/1992813
Kom maar binnen!11/12/1993314
Laat maar waaien09/03/1996423
Naar huis25/02/2012278
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pater Moeskroen aan de macht30/11/19914717
Een heidens kabaal19/12/1992864
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?