Ladies Of Soul - Live At The Ziggo Dome 2016

Cover Ladies Of Soul - Live At The Ziggo Dome 2016
CD
Demp 5051083104784 (nl)

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/04/2016 (Positie 3)
Laatste week notering:18/02/2017 (Positie 75)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6426 (399 Punten)
Combialbum:23/04/2016 / Piek: 3 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 8
be  Piek: 81 / Weken: 1 (V)

Tracks

15/04/2016
CD Demp 5051083104784 (PIAS) [nl] / EAN 5051083104784
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Ouverture 2016
2.Feel Good
3.Night To Remember
4.Soul & Supremes medley
5.Glennis Grace - Emotions
6.Sly Stone Medley
7.Edsilia Rombley - I Will Survive
8.Trijntje Oosterhuis & Candy Dulfer - Isn't She Lovely / Sunshine Of My Life
9.Tribute & Donna Summer Medley
10.Berget Lewis & Glennis Grace - No More Drama
11.Disco & Pop Medley
12.Edsilia Rombley - Hello 1
13.Berget Lewis - Hello 2
14.Trijntje Oosterhuis & Candy Dulfer - Just The Two Of Us
CD 2:
1.Up Till Now
2.Shirma Rouse - Natural Woman
3.Shirma Rouse - Think About It
4.Edsilia Rombley & Glennis Grace - Salsa Medley
5.Trijntje Oosterhuis & Candy Dulfer - Feel Like Making Love / Street Life
6.Ladies Of Soul with Tjeerd P. Oosterhuis - When I Need You
7.Ladies Of Soul with Tjeerd P. Oosterhuis - I'll Carry You
8.Billy Ocean - Get Outta My Dreams / Suddenly / When The Going Gets Though
9.Candy Dulfer & Chance Howard - California Love / No Diggity
10.Berget Lewis - Addicted to Love / Nutbush City Limits
11.Glennis Grace - Halo
12.Final Medley
13.Ladies Of Soul with Billy Ocean - Love Really Hurts Without You
14.Never Can Say Goodbye
15.Reprise - Feel Good
   

Ladies Of Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'll Carry You30/11/2013801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Ziggo Dome 201419/04/2014241
Live At The Ziggo Dome 201511/04/2015324
Live At The Ziggo Dome 201623/04/201638
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Ziggo Dome 2014 [DVD]19/04/2014164
Live At The Ziggo Dome 2015 [DVD]18/04/2015142
Live At The Ziggo Dome 2016 [DVD]23/04/2016120
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?