Ladies Of Soul - Live At The Ziggo Dome 2014 [DVD]

Cover Ladies Of Soul - Live At The Ziggo Dome 2014 [DVD]
Cover

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/04/2014 (Positie 1)
Laatste week notering:03/10/2015 (Positie 26)
Piekpositie:1 (8 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:64
Positie aller tijden:47 (1320 Punten)
DVD Music:19/04/2014 / Piek: 1 / Weken: 64

Ladies Of Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'll Carry You30/11/2013801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Ziggo Dome 201419/04/2014241
Live At The Ziggo Dome 201511/04/2015324
Live At The Ziggo Dome 201623/04/201638
Live At The Ziggo Dome 201715/04/201772
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Ziggo Dome 2014 [DVD]19/04/2014164
Live At The Ziggo Dome 2015 [DVD]18/04/2015142
Live At The Ziggo Dome 2016 [DVD]23/04/2016120
Live At The Ziggo Dome 2017 [DVD]15/04/2017121
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?