Ladies Of Soul - Live At The Ziggo Dome 2014

Cover Ladies Of Soul - Live At The Ziggo Dome 2014
Cover

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/04/2014 (Positie 2)
Laatste week notering:28/03/2015 (Positie 78)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:41
Positie aller tijden:1202 (1933 Punten)
Midprice:25/07/2015 / Piek: 40 / Weken: 1
Combialbum:19/04/2014 / Piek: 2 / Weken: 30
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 41

Ladies Of Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'll Carry You30/11/2013801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Ziggo Dome 201419/04/2014241
Live At The Ziggo Dome 201511/04/2015324
Live At The Ziggo Dome 201623/04/201638
Live At The Ziggo Dome 201715/04/201772
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Ziggo Dome 2014 [DVD]19/04/2014164
Live At The Ziggo Dome 2015 [DVD]18/04/2015142
Live At The Ziggo Dome 2016 [DVD]23/04/2016120
Live At The Ziggo Dome 2017 [DVD]15/04/2017115
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?