Ladies Of Soul - I'll Carry You

Cover Ladies Of Soul - I'll Carry You
Cover

Nummer

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/11/2013 (Positie 80)
Laatste week notering:30/11/2013 (Positie 80)
Piekpositie:80 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:22564 (21 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 80 / Weken: 1

Ladies Of Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'll Carry You30/11/2013801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Ziggo Dome 201419/04/2014241
Live At The Ziggo Dome 201511/04/2015324
Live At The Ziggo Dome 201623/04/201638
Live At The Ziggo Dome 201715/04/201772
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Ziggo Dome 2014 [DVD]19/04/2014164
Live At The Ziggo Dome 2015 [DVD]18/04/2015142
Live At The Ziggo Dome 2016 [DVD]23/04/2016120
Live At The Ziggo Dome 2017 [DVD]15/04/2017115
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Toffe plaat met saxofoon van de Nederlandse dames: "Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace & Candy Dulfer", november 2013 !!! Ik schaam me niet voor de dik 4 sterren ☺!!!

Rednax
*****
Fijne plaat. Mag van mij een hit worden.

RV
*****
Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer zijn natuurlijk niet de eerste de besten. Samen leveren ze een goede, maar geen wereldschokkende, soulplaat af. Prima gedaan.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?