Ladies Of Soul - Feel Good

Cover Ladies Of Soul - Feel Good
Cover

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Tjeerd Oosterhuis
Allan Eshuijs
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live At The Ziggo Dome 2016Demp
5051083104784
Album
CD
15/04/2016

Ladies Of Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'll Carry You30/11/2013801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Ziggo Dome 201419/04/2014241
Live At The Ziggo Dome 201511/04/2015324
Live At The Ziggo Dome 201623/04/201638
Live At The Ziggo Dome 201715/04/201772
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Ziggo Dome 2014 [DVD]19/04/2014164
Live At The Ziggo Dome 2015 [DVD]18/04/2015142
Live At The Ziggo Dome 2016 [DVD]23/04/2016120
Live At The Ziggo Dome 2017 [DVD]15/04/2017119
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
*****
Klinkt gewoon heerlijk
Eigenlijk verdienen ze eens een grote hit
Wellicht met deze single ..

Jonaske167
******
Prachtige single, ik nu al uit naar 19 februari ...

gherkin
*****
Dit voelt niet alleen goed, het klinkt ook dik in orde.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Goede ø Nederlandse samenwerking uit begin september 2015 tussen: "Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer" !!! Werd echter helaas géén succes in de vaderlandse hitlijsten ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?