Kus - Topje van m'n zus

Cover Kus - Topje van m'n zus
Cover

Nummer

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/10/2005 (Positie 9)
Laatste week notering:11/02/2006 (Positie 84)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:1905 (1221 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 16

Kus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lekker ding16/04/2005120
Natuurtalent16/07/2005614
Topje van m'n zus29/10/2005416
Wat ik wil met Kerstmis... ben jij! (Kus feat. Chris & ViviŽnne)17/12/200526
Ik heb je gewist11/03/200626
Kus gaat los!02/09/2006915
Dag en nacht28/10/2006168
Kon het elke dag maar Kerstmis zijn (Kus met Rene Froger, Chris & ViviŽnne)16/12/200626
Mama12/05/200747
4 meiden22/09/2007158
Superster17/11/2007494
Wereld van geluk (Kus met Dieneke)15/12/2007575
Ik loop op de wolken28/03/2009805
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Allereerste Kus19/11/20051019
Kus gaat los!28/10/20061225
Kus voor jou06/10/20072019
In de film22/11/2008585
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kus de dag! [DVD]25/03/200618
Kus je vrienden tour [DVD]10/03/2007629
Kus voor jou theatertour [DVD]21/06/2008189
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/09/2006 16:07
Snormobiel Beusichem
**
▓ Zwakke en zeer flauwe plaat van het meidenkwartet "KUS" uit eind oktober 2005 !!! Het was wel hun derde "Hit" in de Nederlandse hitlijsten van 2005 !!! Ik kom niet verder dan 2 sterren !!! Is natuurlijk ook niet voor volwassenen bedoeld !!! (NL Top 40: 7 wk / # 19) !!!
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?