Kus - Superster

Cover Kus - Superster
Cover
Cover Kus - Superster
Cover

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Eric van Tijn
Jochem Fluitsma
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/11/2007 (Positie 61)
Laatste week notering:08/12/2007 (Positie 87)
Piekpositie:49 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:18153 (119 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 49 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:56Ketnet Party Kids volume 7EMI
5116372
Compilatie
CD
19/11/2007

Kus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lekker ding16/04/2005120
Natuurtalent16/07/2005614
Topje van m'n zus29/10/2005416
Wat ik wil met Kerstmis... ben jij! (Kus feat. Chris & ViviŽnne)17/12/200526
Ik heb je gewist11/03/200626
Kus gaat los!02/09/2006915
Dag en nacht28/10/2006168
Kon het elke dag maar Kerstmis zijn (Kus met Rene Froger, Chris & ViviŽnne)16/12/200626
Mama12/05/200747
4 meiden22/09/2007158
Superster17/11/2007494
Wereld van geluk (Kus met Dieneke)15/12/2007575
Ik loop op de wolken28/03/2009805
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Allereerste Kus19/11/20051019
Kus gaat los!28/10/20061225
Kus voor jou06/10/20072019
In de film22/11/2008585
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kus de dag! [DVD]25/03/200618
Kus je vrienden tour [DVD]10/03/2007629
Kus voor jou theatertour [DVD]21/06/2008189
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
16/11/2007 16:57
Snormobiel Beusichem
****
▓ Leuke nieuwe kinderplaat uit begin november 2007 van "Meike Hurts, Fleur Minjon, Anouk van Schie & Monique de Waal" oftewel "Kus" !!! De meiden presenteerde afgelopen najaar "Superster-The Battle", een muziekprogamma op "Nickelodeon" ze maakte daarvoor deze titelsong "Superster" !!! Precies 4 sterren !!!

MUSICBOJ
***
Een standaard track van de meidengroep "Kus"!! Het was dénk ik ook het themanummer van Superster The Battle op Nickelodeon?! Nét geen 4 sterren..

gherkin
*
Supersterren?
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?