Kus - Natuurtalent

Cover Kus - Natuurtalent
Cover

Nummer

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/07/2005 (Positie 12)
Laatste week notering:15/10/2005 (Positie 81)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2755 (1039 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 14

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15Hitzone 33EMI Catalogue Marketing
3403352
Compilatie
CD
30/09/2005

Kus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lekker ding16/04/2005120
Natuurtalent16/07/2005614
Topje van m'n zus29/10/2005416
Wat ik wil met Kerstmis... ben jij! (Kus feat. Chris & ViviŽnne)17/12/200526
Ik heb je gewist11/03/200626
Kus gaat los!02/09/2006915
Dag en nacht28/10/2006168
Kon het elke dag maar Kerstmis zijn (Kus met Rene Froger, Chris & ViviŽnne)16/12/200626
Mama12/05/200747
4 meiden22/09/2007158
Superster17/11/2007494
Wereld van geluk (Kus met Dieneke)15/12/2007575
Ik loop op de wolken28/03/2009805
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Allereerste Kus19/11/20051019
Kus gaat los!28/10/20061225
Kus voor jou06/10/20072019
In de film22/11/2008585
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kus de dag! [DVD]25/03/200618
Kus je vrienden tour [DVD]10/03/2007629
Kus voor jou theatertour [DVD]21/06/2008189
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.75 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/07/2005 13:24
Richard (NL)
*
Terrible.
02/08/2005 20:25
Snormobiel Beusichem
**
▓ Een mindere plaat als hun vorige "Hit": "Lekker Ding" !!! Deze plaat uit (eigenlijk alleen voor de jeugdige mensen) juli 2005 valt me toch erg tegen !!! Deed het ook minder in de Nederlandse hitlijsten !!! Net geen 3 sterren, helaas !!! (NL Top 40: 6 wk / # 20) !!!
Laatst gewijzigd: 05/09/2006 15:44

MUSICBOJ
***
Leuke kinderplaat van "Kus"!! Ook bij ons zijn ze lichtjes bekend. Ze stonden al met enkele nummer in de Vlaamse KidsTop20! Maar in de Ultratop-hitlijst zijn ze "gelukkig" nog niet gekomen..

gherkin
*
Natuurtalenten zijn ze zeker niet.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?