Kus - Lekker ding

Cover Kus - Lekker ding
Cover

Nummer

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/04/2005 (Positie 24)
Laatste week notering:27/08/2005 (Positie 70)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:939 (1597 Punten)
3FM Mega:23/04/2005 / Piek: 4 / Weken: 12
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 20

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Hitzone 32SMM
5202943
Compilatie
CD
22/07/2005

Kus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lekker ding16/04/2005120
Natuurtalent16/07/2005614
Topje van m'n zus29/10/2005416
Wat ik wil met Kerstmis... ben jij! (Kus feat. Chris & Viviënne)17/12/200526
Ik heb je gewist11/03/200626
Kus gaat los!02/09/2006915
Dag en nacht28/10/2006168
Kon het elke dag maar Kerstmis zijn (Kus met Rene Froger, Chris & Viviënne)16/12/200626
Mama12/05/200747
4 meiden22/09/2007158
Superster17/11/2007494
Wereld van geluk (Kus met Dieneke)15/12/2007575
Ik loop op de wolken28/03/2009805
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Allereerste Kus19/11/20051019
Kus gaat los!28/10/20061225
Kus voor jou06/10/20072019
In de film22/11/2008585
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kus de dag! [DVD]25/03/200618
Kus je vrienden tour [DVD]10/03/2007629
Kus voor jou theatertour [DVD]21/06/2008189
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.67 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/07/2005 13:24
Richard (NL)
*
Yek - Yek - Yek.
05/09/2006 15:40
Snormobiel Beusichem
****
▓ Aardige kinderplaat van de Nederlandse meidengroep "KUS" uit eind april 2005 !!! Het was de grootste "Hit" voor het trio in 2005 !!! Nog net 4 sterren !!! (NL Top 40: 12 wk / # 4) !!!

MUSICBOJ
****
Leuk nummer van de meidengroep, "Kus"!! Ook in België werd het onder de Kids een hit genoemd. Het nummer stond wekenlang in de KidsTop20 bij ons!

DeejayDave
****
Aardige kinderpop, dat stiekem best leuk is.

R-Daniel
*
dit is gewoon walgelijk

gherkin
*
Heel onnozel.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?