Kus - Kus gaat los!

Cover Kus - Kus gaat los!
Cover

Nummer

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/09/2006 (Positie 37)
Laatste week notering:09/12/2006 (Positie 76)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3814 (885 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 15

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:01Hitzone 38EMI Catalogue Marketing
3735702
Compilatie
CD
20/10/2006

Kus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lekker ding16/04/2005120
Natuurtalent16/07/2005614
Topje van m'n zus29/10/2005416
Wat ik wil met Kerstmis... ben jij! (Kus feat. Chris & ViviŽnne)17/12/200526
Ik heb je gewist11/03/200626
Kus gaat los!02/09/2006915
Dag en nacht28/10/2006168
Kon het elke dag maar Kerstmis zijn (Kus met Rene Froger, Chris & ViviŽnne)16/12/200626
Mama12/05/200747
4 meiden22/09/2007158
Superster17/11/2007494
Wereld van geluk (Kus met Dieneke)15/12/2007575
Ik loop op de wolken28/03/2009805
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Allereerste Kus19/11/20051019
Kus gaat los!28/10/20061225
Kus voor jou06/10/20072019
In de film22/11/2008585
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kus de dag! [DVD]25/03/200618
Kus je vrienden tour [DVD]10/03/2007629
Kus voor jou theatertour [DVD]21/06/2008189
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/09/2006 15:59
Snormobiel Beusichem
***
▓ Opgepast het dak gaat eraf, althans daar waarschuwen de mooie dames van "KUS" in hun nieuwe plaat uit begin september 2006 voor !!! Valt reuze mee hoor !!! Is natuurlijk ook voor de jeugdige tieners onder ons bedoeld, en niet voor zo'n oude man als ik !!! Krap 3 sterren !!! Nieuw binnen in de Top 10 van de Nederlandse Top 40 van 16-09-2006 !!!
Laatst gewijzigd: 13/09/2006 22:50
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?