Kraantje Pappie feat. Geraldyme - Achtbaan

Cover Kraantje Pappie feat. Geraldyme - Achtbaan
Digital
Noah's Ark / Top Notch 13UMGIM43780 (nl)

Nummer

Jaar:2013
Producer:Alfamale
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

01/07/2013
Digital Noah's Ark / Top Notch 13UMGIM43780 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Achtbaan
  3:51
2.Kraantje Pappie - Arkitekt
3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51AchtbaanNoah's Ark / Top Notch
13UMGIM43780
Single
Digital
01/07/2013

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018119
Lil Craney24/03/2018210
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162266
 

Geraldine Kemper   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Lekkere track over xtc alweer uit 2013

Snormobiel Beusichem
****
▒ "Kraantje Pappie", samen met BNN presentatrice: "Geraldine", tot stand gekomen onder invloed van XTC, februari 2013 !!! Niet slecht ☺!!!
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?