Kraantje Pappie feat. Bizzey - De manier

Cover Kraantje Pappie feat. Bizzey - De manier
Digital
Noah's Ark / Top Notch -

Charts

Binnenkomst:14/01/2017 (Positie 77)
Laatste week notering:29/04/2017 (Positie 88)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:5665 (709 Punten)
Single Tip:05/11/2016 / Piek: 1 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 22 / Weken: 16
be  Piek: 37 / Weken: 1 (V)

Tracks

28/10/2016
Digital Noah's Ark / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.De manier
  3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25De manierNoah's Ark / Top Notch
-
Single
Digital
28/10/2016
3:24MNM Big Hits 2017 Vol. 2Universal
537.841-0
Compilatie
CD
23/06/2017

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fur25/03/2006603
Still Care02/12/2006952
This Way (Too Many Times) (Don Diablo feat. Bizzey)08/12/2007285
Stronger (Bassjackers feat. Bizzey)10/04/2010972
Challas (Bizzey feat. Mula B & Louis)15/10/2016673
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)12/08/20172616
Blow It All (Bizzey & Frenna feat. Ramiks, Diquenza & Dovgh)14/10/2017358
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018122
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Girl Girl (Bizzey feat. Sterre)24/02/2018502
Rock Ya Body (Bizzey feat. Josylvio)24/02/2018601
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
Net als toen (Bizzey feat. Jonna Fraser)24/02/2018671
Doe het voor24/02/2018721
Ding ding ding (Bizzey feat. Jozo & YOUNGBAEKANSIE)24/02/2018751
Rakata (Bizzey feat. Mr. Polska & Kippie)24/02/2018811
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Gunman24/02/2018961
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018411
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018425
Aventura26/05/2018821
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018117
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nope Is Dope Volume 7 (Bassjackers, Gregor Salto, DJ Gregory & MC Bizzey)08/05/201088
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018122
Lil Craney24/03/2018213
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018111
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162269
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.38 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Ja, aan dit plaatje uit oktober 2016 van: "Kraantje Pappie & Bizzey", kunnen de vele "Lype's" een voorbeeld aannemen !!! Voorzien van een prima videoclip bovendien ☺!!!

Jeroen68
***
Zeker niet onaardig

DeejayDave
****
Verrassend aardig plaatje van Pappie, die toch niet echt uitblinkt in het maken van goede singles. Aanstekelijk.

Rootje
**
Niet echt de manier om goede muziek te maken...
Blijven oefenen...

muzieklover
******
Fijn nummer.
Laatst gewijzigd: 23/04/2017 20:58

gherkin
***
Normaal ben ik niet de grootste fan van Kraantje Pappie maar dit vind ik al bij al nog best wel leuk.

Sebastiaanmember
**
Ik vind dit om eerlijk te zijn helemaal niet zo goed. Ik vind het niet ongelooflijk catchy en het klinkt nogal rommelig.

De Tsjap
***
Solide popnummer van een illuster duo
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?