Kraantje Pappie - Semi bekend

Cover Kraantje Pappie - Semi bekend
Digital
Noah's Ark / Top Notch 00602537206261

Tracks

08/10/2012
Promo - Digital Noah's Ark / Top Notch 00602537206261 (UMG) / EAN 0602537206261
Toon detailsAlles beluisteren
1.Semi bekend
  3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47Semi bekend [Promo]Noah's Ark / Top Notch
00602537206261
Single
Digital
08/10/2012
3:47De Afrekening 53 - Best Of 2012Universal
534.125-3
Compilatie
CD
30/11/2012

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018119
Lil Craney24/03/2018210
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162266
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*
Met dit soort rommel verdien je geen bekendheid, zelfs niet semi.

Snormobiel Beusichem
***
▒ "Semi Bekend" is het eerste plaatje uit begin oktober 2012 afkomstig van de gelijknamige EP van "Kraantje Pappie" !!! De swingende track is geproduceerd door "Noisia" en de videoclip is gemaakt door "Anton van der Linden" !!! Géén bagger, maar ook géén hoogvlieger, dus ø ☺!!!

Patrick3
*
Dit vind ik niet goed.Sorry.

gerry1982
****
Goed, maar ''waar is de kraan'' vond ik wel beter! Kan een bescheiden hit worden!

naamloos
*
Hopen dat de plaat onbekend blijft.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?