Kraantje Pappie - Mijn nacht

Cover Kraantje Pappie - Mijn nacht
Digital
Noah's Ark / Top Notch 00602537893768

Tracks

26/05/2014
Digital Noah's Ark / Top Notch 00602537893768 (UMG) / EAN 0602537893768
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mijn nacht [Totally Summer Anthem]
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Crane IINoah's Ark / Top Notch
Ark 017 / 3775980
Album
CD
17/03/2014
3:50Mijn nachtNoah's Ark / Top Notch
00602537893768
Single
Digital
26/05/2014

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018119
Lil Craney24/03/2018210
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162266
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Supersok
***
Blij vlagen gaat het wel, maar een gedeelte van de muziek staat me een beetje tegen.

Snormobiel Beusichem
*
▒ "Mijn Nacht", is inmiddels het vierde vervelende plaatje van "Kraantje Pappie" zijn album: "Crane II", uit ½ maart 2014, geproduceerd door "Nightwatch" ☺!!!

gherkin
*
Een zwak plaatje van de Kraan.

finnkro
*****
Mooi
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?