Kraantje Pappie - Met z'n tweeŽn

Cover Kraantje Pappie - Met z'n tweeën
Digital Promo
Noah's Ark / Top Notch 00602537687022

Charts

Binnenkomst:07/12/2013 (Positie 57)
Laatste week notering:21/12/2013 (Positie 89)
Piekpositie:57 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:19204 (95 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 57 / Weken: 3
be  Tip (V)

Tracks

29/11/2013
Promo - Digital Noah's Ark / Top Notch 00602537687022 (UMG) / EAN 0602537687022
Toon detailsAlles beluisteren
1.Met z'n tweeŽn
  4:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06Met z'n tweeŽn [Promo]Noah's Ark / Top Notch
00602537687022
Single
Digital
29/11/2013
4:04MNM Love Songs Vol. 4Universal
5350045
Compilatie
CD
03/02/2014
4:03Crane IINoah's Ark / Top Notch
Ark 017 / 3775980
Album
CD
17/03/2014

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018118
Lil Craney24/03/201829
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162265
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.82 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Supersok
****
wat mij betreft een stuk beter dan dat we van Kraan gewend zijn. Een volwassen song.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Inderdaad géén beroerde 'relatie' plaat uit november 2013 van de 27 jarige Zuid Hollandse hiphopartiest: "Alex van der Zouwen", alias: "Kraantje Pappie" !!! Het is de eerste single van zijn tweede studioalbum dat in februari 2014 zal verschijnen !!! De productie is in handen van "Nightwatch" !!! Voldoende ☺!!!

gherkin
***
Veel beter dan verwacht, al is dat geen reden om te overdrijven.

DeejayDave
***
Zware kost van Kraan. Goed verhaal maar niet echt een plaat die je nog een keer opzet omdat 'ie zo vet is. Voorlopig een krappe voldoende.

RV
*****
Kraantje Pappie is zeker een van de betere Nederlandse rappers, maar echt kapot ben ik niet van dit nummer. De muziek is te gek, het rappen is ook goed, maar het refrein vind ik toch echt een beetje te ondermaats. Alles bij elkaar kom ik overigens wel aan een ruime voldoende...

MUSICBOJ
****
Prima nummerke van de Hollander: "Kraantje Pappie". Méér dan het bovengemiddelde, zelfs. Na wikken en wegen toch een ruime 4 sterren, hoor !!!

LLonden
*****
Goede plaat hoor. Had ik niet verwacht!

Wolfke
*****
Eindelijk nog eens een goed nummer van Kraantje Pappie, het werd tijd!
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?