Kraantje Pappie - Euro's

Cover Kraantje Pappie - Euro's
Digital
Noah's Ark / Top Notch -

Charts

Single Tip:14/05/2016 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

02/05/2016
Digital Noah's Ark / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Äuro's
  3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Euro'sNoah's Ark / Top Notch
-
Single
Digital
02/05/2016

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018118
Lil Craney24/03/201829
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162265
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
**
Denk niet dat ik hier echt m'n euro's aan ga opdoen.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Best een leuk rapplaatje uit begin mei 2016 van de 29 jarige Nederlandse hiphopartiest en televisiepresentator: "Alex van der Zouwen", alias: "Kraantje Pappie" !!! Ruim voldoende ☺!!!
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?