Kraantje Pappie - Crane

Cover Kraantje Pappie - Crane
CD
Noah's Ark / Top Notch ARK013 / 279 392-3 (be,nl)

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/01/2012 (Positie 8)
Laatste week notering:31/03/2012 (Positie 87)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:6757 (379 Punten)
Alternative:28/01/2012 / Piek: 10 / Weken: 2
Combialbum:28/01/2012 / Piek: 10 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 10
be  Piek: 73 / Weken: 19 (V)

Tracks

06/04/2012
CD Noah's Ark / Top Notch ARK013 / 279 392-3 (UMG) [be,nl] / EAN 0602527939230
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
  0:43
2.Waar is Kraan?
  3:20
3.Hoop nu
  3:33
4.Wat nou als het lukt
  4:22
5.Ze volgen
  3:47
6.Beter samen
  3:33
7.Blitzkikker
  0:59
8.Barkeeper
  3:58
9.Zijn rug stinkt
  4:00
10.Bootycall
  2:47
11.Goed fout
  4:13
12.Het is over
  3:34
13.Crane
  1:22
14.Van God los
  4:03
15.Onderweg
  3:51
   

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018118
Lil Craney24/03/201829
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162265
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bjorn614
*
Na Pitbull nog een gehate artiest

gherkin
*
Inderdaad verre van een hoogvlieger deze Kraan. Daar verandert dat enige meevallertje niks aan.
Laatst gewijzigd: 02/06/2012 13:23
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?