Korn - Untitled


CD
Virgin 503 8802
LP
Virgin 509995 05055 1 7 (eu)

Charts

Binnenkomst:04/08/2007 (Positie 32)
Laatste week notering:08/09/2007 (Positie 86)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7883 (239 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 8
de  Piek: 3 / Weken: 10
at  Piek: 3 / Weken: 9
fr  Piek: 8 / Weken: 11
nl  Piek: 32 / Weken: 6
be  Piek: 28 / Weken: 6 (Vl)
  Piek: 17 / Weken: 8 (Wa)
se  Piek: 17 / Weken: 4
fi  Piek: 2 / Weken: 6
no  Piek: 24 / Weken: 2
dk  Piek: 20 / Weken: 2
it  Piek: 19 / Weken: 1
es  Piek: 55 / Weken: 3
au  Piek: 11 / Weken: 4
nz  Piek: 3 / Weken: 9
mx  Piek: 11 / Weken: 9

Album

Jaar:2007
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

27/07/2007
Special Edition - CD Virgin 502 8212 (EMI) / EAN 5099950282128
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD
   
27/07/2007
CD Virgin 503 8802 (EMI) / EAN 5099950388028
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
1:57
2.Starting Over
4:02
3.Bitch We Got A Problem
3:22
4.Evolution
3:37
5.Hold On
3:05
6.Kiss
4:09
7.Do What They Say
4:19
8.Ever Be
4:48
9.Love And Luxury
3:00
10.Innocent Bystander
3:27
11.Killing
3:36
12.Hushabye
3:52
13.I Will Protect You
5:29
   
2007
LP Virgin 509995 05055 1 7 (EMI) [eu] / EAN 5099950505517
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Intro [Korn 2007]
1:57
2.Starting Over
4:02
3.Bitch We Got A Problem
3:22
4.Evolution
3:37
5.Hold On
3:05
6.Kiss
4:09
7.Do What They Say
4:19
LP 2:
1.Ever Be
4:48
2.Love And Luxury
3:00
3.Innocent Bystander
3:27
4.Killing
3:36
5.Hushabye
3:52
6.I Will Protect You
5:29
   
31/03/2008
New Version - CD Virgin 5104712 (EMI) / EAN 5099951047122
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?