Klubbheads - Hiphopping

Cover Klubbheads - Hiphopping
DNA 311-5

Nummer

Jaar:2001
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/06/2001 (Positie 60)
Laatste week notering:15/09/2001 (Positie 80)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3460 (927 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 14

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22Trance Hits 2.0Polystar
585 462-2
Compilatie
CD
17/08/2001

Klubbheads   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Turn Up The Bass01/04/2000417
Big Bass Bomb28/10/2000508
Hiphopping16/06/20011014
Here We Go15/09/20011912
Let The Party Begin09/03/2002317
Somebody Skreem!01/03/2003493
Klubbslang06/03/2004572
Deep Inside31/03/2007623
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Front To The Back 1991 - 200121/07/2001186
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Desire16/12/2000148
Update Desire 2.005/05/200149
Desire After Sun Factor 306/10/200186
Desire 409/03/200276
Desire 5 - The Hardd Edition15/03/2003234
Desire 5 - The Klubb Edition22/03/2003301
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Leuke danceplaat van het projekt "Klubbheads" van "Koen Groeneveld & Addy van der Zwan" uit juni 2001 !!! Nog net 5 sterren !!! (NL Top 40: 7 wk / # 13) ☺!!!

drdjrene
*****
Een flink stevige hamerende club track van Klubbheads. Hier ga ik wel flink op los hoor!

LLonden
*****
Nog steeds een lekker nummer. 4.5*
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?