King Charles feat. Mumford & Sons - The Brightest Lights

Cover King Charles feat. Mumford & Sons - The Brightest Lights
Digital
Republic 00602537148615

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Charles Costa
Producer:Matthew Wilder
King Charles
Amachi & Barker
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

22/10/2012
Promo - Digital Republic 00602537148615 (UMG) / EAN 0602537148615
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Brightest Lights
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36LoveBloodIsland / Republic
3701681
Album
CD
11/05/2012
3:36The Brightest Lights [Promo]Republic
00602537148615
Single
Digital
22/10/2012

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015185
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017116
 

King Charles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.88 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Deze samenwerking levert prima resultaat op.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Uitstekende samenwerking tussen de 24 jarige Londense zanger "Charles Costa", alias "King Charles" & de Britse folk rockformatie "Mumford & Sons", begin mei 2012 !!! Ook ik ga voor de 5 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?