Kim-Lian - Hey Boy!

Cover Kim-Lian - Hey Boy!
Cover

Charts

Binnenkomst:21/02/2004 (Positie 34)
Laatste week notering:08/05/2004 (Positie 84)
Piekpositie:4 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:3518 (918 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 12
be  Piek: 48 / Weken: 2 (V)

Kim-Lian   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Teenage Superstar20/09/2003515
Hey Boy!21/02/2004412
Garden Of Love08/05/20041510
Kids In America21/08/20041012
Road To Heaven06/05/2006289
In Vain21/10/2006337
Gemengde gevoelens (Fouradi feat. Kim-Lian)21/02/2009177
Not That Kinda Girl (Kim-Lian & Linda Bengtzing)24/10/2009327
Dit pakt niemand ons meer af14/07/2012733
Break The Ice08/12/2012801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Balance29/05/20044316
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fox Kids presenteert Doe de Dance [DVD] (Kim-lian)31/05/20031213
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Nette rockplaat van de nu 29 jarige Nederlandse musicalster, actrice en zangeres "Kim-Lian van der Meij" uit eind juli 2004 !!! Nog net 4 sterren !!! (NL Top 40: 6 wk / # 6) ☺!!!

gherkin
*
Enkel voor heel jonge en heel weinige kleutertjes.

anktj
****
een minder goed lied van kim-lian

MUSICBOJ
******
Persoonlijk vind ik dit een méér dan fantastisch nummerke van de Hollandse zangeres en presentatrice: "Kim-Lian" !!! Een tikkeltje nostalgisch toch wel !!! Volle bak dan !!! ☺
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?