Kensington - Youth


Cover

Charts

Binnenkomst:21/08/2010 (Positie 99)
Laatste week notering:25/09/2010 (Positie 99)
Piekpositie:78 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:19341 (68 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 78 / Weken: 6

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Casper Starreveld
Eloi Youssef
Niles Vandenberg
Jan Haker
Producer:Niels Zuiderhoek
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek video:

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09BordersBladehammer
BHM201001
Album
CD
16/07/2010

Kensington   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Youth21/08/2010786
Let Go26/03/2011742
Home Again19/01/20134020
Streets12/04/20141932
All For Nothing12/07/20145118
War15/11/2014405
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Borders02/04/2011673
Vultures19/05/2012688
Rivals16/08/2014118
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Swingende dansplaat van de Nederlandse formatie "Kensington" uit december 2008, afkomstig van hun gelijknamig EP: "Youth" !!! "Kensington" bestaat o.a. uit "Casper Starreveld" (zang & gitaar), "Eloi Youssef" (zang & gitaar), "Niles Vandenberg" (drum) en "Jan Haker" (bas) ☺!!!

RV
*****
Inderdaad een lekker plaatje!

kisssmandy
******
Kensington is super!

Ze moeten zeker in de top 10 komen, echt.
Dat verdienen ze ook gewoon :)
Heb zin in hun tour w/ MakeBelieve
en ik vind dat ze vaker op 3FM mogen komen!

love from a fanstington.

Juudjeee
******
Kensington is echt geweldig!
Vette gitaren, goede vocals en sterke drum en bas.
De liedjes zijn leuk en catchy, en ook sterke teksten!
Kensington is een van mijn lievelingsbands!

mariskarawrr.
******
ik vind ze echt super awesome :3
can't wait till see them on tour with makebelieve!
ze moeten veel meer op de radio te horen zijn! [a']
xo
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?