Kamahl - The Elephant Song

Cover Kamahl - The Elephant Song
7" Single
Philips 6037 058 (nl)
Cover Kamahl - The Elephant Song
7" Single
Philips 6032 062 (de)
Cover Kamahl - The Elephant Song
7" Single
BR 45156

Nummer

Jaar:1975
Muziek/Tekst:Roger Woddis
Gregor Frenkel Frank
Hans van Hemert
Producer:Dermot Hoy
Hans van Hemert
Gecoverd door:Bruce Low (Der Elefant)
De Strangers ('t Olefantelieke)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/07/1975 (Positie 12)
Laatste week notering:27/09/1975 (Positie 22)
Piekpositie:1 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2170 (1147 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 12
be  Piek: 1 / Weken: 12 (V)
nz  Piek: 38 / Weken: 1

Tracks

1975
7" Single Philips 6037 058 [nl]
1976
7" Single Philips 6032 062 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Elephant Song
  3:27
2.A Daisy A Day
3:05
   
7" Single BR 45156
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Elephant Song
  
2.Save The Oceans Of The World
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27The Elephant SongPhilips
6037 058
Single
7" Single
1975
The Elephant SongPhilips
6357 029
Album
LP
1975
LiveLive At Carnegie HallPhilips
6641 676
Album
LP
1976
Love Is A Beautiful SongPhilips
6357 058
Album
LP
1978
3:29Het beste uit "Alle 13 goed!" (Deel 2)Hunter
HM 13422
Compilatie
CD
06/12/2002
»» alles tonen

Kamahl   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Elephant Song12/07/1975112
Chanson d'amour08/11/1975203
White Christmas20/12/1975102
Save The Oceans Of The World29/05/1976143
Save The Whale13/12/1980243
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Elephant Song09/08/1975114
Chanson d'amour13/12/197596
Christmas With Kamahl20/12/197563
Save The Oceans29/05/197627
The Elephant Song - zijn 18 mooiste songs24/10/1992456
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
20/12/2004 01:38
Richard (NL)
******
When I hear this song, I've got goosepimples. What a great song for the World Wildlife Fund (WWF).
Became a #1 in The Netherlands (2 August 1975)
23/08/2005 22:53
Snormobiel Beusichem
*****
Sehr schönen Song von Kamahl aus Juli 1975 über die "Elephant"..... Die Platte stand 13 Wochen in die Holländische Top 40 von 1975, mit einen Platz # 1 als Topposition !!!

DeejayDave
*****
Zeer mooie plaat van Kamahl, "The elephant song".

Mr Raffles
******
Weken op 1 en zeer lang in de Hitparade. Ook de LP deed het erg goed. Een Hans v Hemert productie die nog steeds niet aan kracht heeft ingeboet. Goed.

naamloos
**
Het is mooi gezongen maar het nummer en ook de stem van Kamahl hebben mij nooit geraakt.

Topbart
*****
heel mooi nummer

rien100
**
Dit nummer vind ik net te zoet.

Patrick7781
*****
Nog steeds een zeer aardig nummer.

ericwyns
***
Nummer dat anno 1975 vijf weken op nummer één stond in de Vlaamse charts. Heeft me persoonlijk nooit echt aangesproken.

heidebeer58
*****
Mooi nummer, en terecht 5 weken in de top 30 in 1975

Patrick3
*****
Nog altijd een mooi nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?