Kadanz - Intimiteit

Cover Kadanz - Intimiteit
7" Single
CNR/142.047

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Frans Bakker
Producer:Willem Ennes
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/12/1983 (Positie 38)
Laatste week notering:28/01/1984 (Positie 43)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9708 (440 Punten)
Single Tip:19/11/1983 / Piek: 0 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 33 / Weken: 7

Tracks

1983
7" Single CNR 142.047
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intimiteit
  3:00
2.Ik stop
4:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00DonkerblauwCNR
655.183
Album
LP
1983
3:00IntimiteitCNR
142.047
Single
7" Single
1983
3:01De 100 beste Nederpop hitsUniversal TV
983 095-2
Compilatie
CD
24/06/2005

Kadanz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het donker12/02/1983196
Intimiteit17/12/1983337
Dagen dat ik je vergeet27/05/19892313
De wind02/09/19892612
De stad die vrijheid heet03/02/1990447
Hou me vast03/11/1990557
Wat doe ik hier?05/07/1997845
Morgen kom jij terug06/12/1997923
Alleen niet op maandag25/07/19981001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blik op oneindig14/10/1989457
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.18 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
18/07/2005 22:17
Snormobiel Beusichem
******
Die zweite und sehr schöne Platte von Kadanz, einer Gruppe aus Utrecht / NL (1982). Auch Einer dem Besten von Kadanz !!! Die Platte stand in die Holländische Top 40 von Januar 1984 ! (Aber Leider nur 3 Wochen und einen Topposition von # 30).
12/01/2006 14:29
Richard (NL)
******
This is maybe the best song of Kadanz.

Topbart
*****
prachtig nummer!

Patrick7781
****
Aardig.

tigerlover
*****
Nog veel beter dan ik me herinnerde. Zo ontzettend veel beter dan dat gekut van die Volendammers die tegenwoordig alles op de radio en tv verzieken...


Jeroen68
******
Een meesterwerkje van Kadanz. Prachtige stem, prachtige tekst, mooie melodie. Perfect wat mij betreft.

BingTheKing
******
pure klasse
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?