Kabouter Plop - Voetbaldans

Cover Kabouter Plop - Voetbaldans
CD-Single
Studio 100 AVPL00001130

Charts

Binnenkomst:29/05/2010 (Positie 3)
Laatste week notering:17/07/2010 (Positie 100)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:8733 (495 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 8

Tracks

21/05/2010
CD-Single Studio 100 AVPL00001130 / EAN 5414233132813
Toon detailsAlles beluisteren
1.Voetbaldans
  3:37
2.Voetbaldans (Instrumentale versie)
3:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37VoetbaldansStudio 100
AVPL00001130
Single
CD-Single
21/05/2010
Instrumentale versie3:37VoetbaldansStudio 100
AVPL00001130
Single
CD-Single
21/05/2010
3:38Studio 100 TV Hits 3Studio 100
AVST00001160
Compilatie
CD
07/02/2011

Kabouter Plop   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het Ploplied13/03/19991911
Kabouterdans02/12/20001064
Lalala25/08/2001378
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)03/12/20051412
Voetbaldans29/05/201038
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
10 Ploptoppers17/04/19993639
Plop 310/03/2001874
10 Ploptoppers 201/09/20011331
Kabouterkriebels25/10/2003694
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De ton en vele andere verhalen en liedjes... [DVD]22/05/199914
Lui Bokser en vele andere verhalen en liedjes... [DVD]22/05/1999119
Breien en vele andere verhalen en liedjes... [DVD]24/07/1999116
Het ei en vele andere verhalen en liedjes... [DVD]04/12/199916
De Kabouterschat [DVD]25/12/1999117
Plop Show - De Fopkampioen [DVD]24/03/2012326
Plop Show - Vakantie vol verrassingen [DVD]10/08/2013138
Plop Show - Plop in de speelgoedwinkel [DVD]28/06/20141414
De beste Plop shows volume 3 [DVD]05/03/20161028
Plop 20 [DVD]02/09/201737
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.38 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*
Wat een goedkope bedoeling. Gewoon de Kabouterdans opnieuw uitbrengen en proberen wat te scoren uit het WK Voetbal. Zwak!

Snormobiel Beusichem
*
▒ Ook "Samson & Gert" proberen met deze zéér goedkope cover een graantje mee te pikken aan het WK voetbal !!! Geef ze eens ongelijk !!! Er zijn zat mensen die er in trappen ☺!!!

drdjrene
*
De kabouterdans voor de WK... Help!!!

RV
*****
Ik heb een gloeiende hekel aan voetbal en het hele WK kan me dus gestolen worden, maar (en misschien moet ik me nu gaan schamen) ik vind dit nog wel een lekker nummertje. Al moet ik er bij zeggen: het origineel is en blijft dé ultieme kinderfeestplaat!
Laatst gewijzigd: 30/05/2010 19:59

Richard (NL)
***
Wel grappig deze versie.

DeejayDave
****
Het origineel is en blijft geweldig. Deze versie is echter schaamteloos slecht. Alles maar dan ook alles is gekopieerd. En toch.. en misschien moet ik me dan ook maar gaan schamen.. vind ik het dan wel weer leuk om er naar te luisteren. Het is zó slecht, dat het leuk wordt. Ach ja, over een paar weken is iedereen deze versie weer vergeten.

MUSICBOJ
*
Totaal overbodig !!! ☺
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?