Kabouter Plop - De beste Plop shows volume 3 [DVD]

Cover Kabouter Plop - De beste Plop shows volume 3 [DVD]
Cover

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/03/2016 (Positie 26)
Laatste week notering:03/06/2017 (Positie 29)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:461 (222 Punten)
DVD Music:05/03/2016 / Piek: 10 / Weken: 28

Kabouter Plop   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het Ploplied13/03/19991911
Kabouterdans02/12/20001064
Lalala25/08/2001378
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)03/12/20051412
Voetbaldans29/05/201038
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
10 Ploptoppers17/04/19993639
Plop 310/03/2001874
10 Ploptoppers 201/09/20011331
Kabouterkriebels25/10/2003694
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De ton en vele andere verhalen en liedjes... [DVD]22/05/199914
Lui Bokser en vele andere verhalen en liedjes... [DVD]22/05/1999119
Breien en vele andere verhalen en liedjes... [DVD]24/07/1999116
Het ei en vele andere verhalen en liedjes... [DVD]04/12/199916
De Kabouterschat [DVD]25/12/1999117
Plop Show - De Fopkampioen [DVD]24/03/2012326
Plop Show - Vakantie vol verrassingen [DVD]10/08/2013138
Plop Show - Plop in de speelgoedwinkel [DVD]28/06/20141414
De beste Plop shows volume 3 [DVD]05/03/20161028
Plop 20 [DVD]02/09/201734
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?