K-Ci & JoJo - Love Always


CD
MCA 111 613-2
CD
MCA MCAD-11613

Charts

Binnenkomst:05/07/1997 (Positie 74)
Laatste week notering:03/10/1998 (Positie 75)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:36
Positie aller tijden:1715 (1463 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 7
de  Piek: 72 / Weken: 4
nl  Piek: 19 / Weken: 36
se  Piek: 56 / Weken: 2
au  Piek: 37 / Weken: 4
nz  Piek: 5 / Weken: 11

Album

Jaar:1997
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

16/06/1997
CD MCA MCAD-11613 / EAN 0008811161323
Toon detailsAlles beluisteren
1.HBI
1:51
2.Last Night's Letter
4:38
3.Baby Come Back
4:15
4.Just For Your Love
5:09
5.Now And Forever
4:38
6.Don't Rush (Take Love Slowly)
3:13
7.You Bring Me Up
4:23
8.Still Waiting
4:54
9.Love Ballad
3:54
10.How Many Times (Will You Let Him Break You Heart)
4:41
11.All My Life
5:31
Bonus Track
12.How Could You
4:57
   
17/06/1997
CD MCA 111 613-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.HBI
1:52
2.Last Night's Letter
4:38
3.Baby Come Back
4:16
4.Just For Your Love
5:08
5.Now And Forever
4:38
6.Don't Rush (Take Love Slowly)
3:13
7.You Bring Me Up
4:23
8.Still Waiting
4:54
9.Love Ballad
3:54
10.How Many Times (Will You Let Him Break You Heart)
4:41
11.All My Life
5:31
12.How Could You
4:57
   

K-Ci & JoJo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All My Life11/04/1998123
Don't Rush (Take Love Slowly)08/08/19982513
Tell Me It's Real12/06/19991319
Crazy31/03/2001399
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Always05/07/19971936
It's Real26/06/19991416
X16/12/2000886
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

WikeyWo
****
This is one of K-Ci & JoJo's most successful album. This is their debut album after leaving their former group, Jodeci.

My favorite songs on the album is "All My Life" and "Don't Rush (Take Love Slowly)".
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?