José [NL] - I Will Follow Him

Cover José [NL] - I Will Follow Him
7" Single
Carrère/221 089

Charts

Binnenkomst:05/06/1982 (Positie 18)
Laatste week notering:14/08/1982 (Positie 43)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3112 (979 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 11
be  Piek: 1 / Weken: 12 (V)

Tracks

1982
7" Single Carrere 221 089
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Will Follow Him
  3:01
2.If I Could Be Near You
3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:56Alle 13 goed! De Hits van nuPhilips
6498 204
Compilatie
LP
1982
3:01I Will Follow HimCarrere
221 089
Single
7" Single
1982
2:56De Pré Historie 1982 Vol. 3EVA
74321 75232 2
Compilatie
CD
24/07/2000
2:5625 jaar na WaldolalaUSM
9800145
Album
CD
13/10/2003
2:57Foute CD van Deckers en Ornelis Vol. 3ARS
740840-2
Compilatie
CD
28/05/2004
»» alles tonen

José [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm So Sorry26/12/1981395
I Will Follow Him05/06/1982211
Secret Love25/09/1982145
The Good Times04/12/1982373
I Can Hear Music05/03/1983481
So Long, Marianne (José & Ron Brandsteder)18/02/198468
Time Goes By21/04/1984164
Cassandra (Bonnie & José)30/06/1984198
Zoals vrienden doen (Bonnie & José)06/07/1985189
Waarom (Bonnie & José met Ron Brandsteder)14/12/1985356
I Will Follow Him 2005 Version18/02/2006901
Be My Baby (Anny & José)20/06/2009921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Herinnering (Bonnie & José)25/01/1986731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.39 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
10/12/2004 09:02
Richard (NL)
*****
A great song of José Hoebee (was one of the three ladies of Luv'), This song became a #1 in 1982 (in The Netherlands).
21/09/2005 20:48
Snormobiel Beusichem
****
▒ "José" solo, nicht slecht !!! Diese cover von "Paul Mauriat" war in Holland, Juli 1982, ein grossen Hit für "José Hoebee" !!! Die # 1 Platte stand 10 Wochen in die NL Top 40 von 1982 !!! Gerade 5 Sterrn ☺!!!

@14-09-2013: ▒ Nach 4 Sternn ☺!!!
Laatst gewijzigd: 14/09/2013 16:43

Patrick3
******
Een dijk van een plaat.Superformidastisch.

LUVSTUFF
******
Een toppertje van José die heeft bewezen ook solo haar 'mannetje' te kunnen staan.
Erg leuk nummer en prima gezongen!!!!!

aanvulling 14/2: José is gevraagd door de Amerikaanse zangeres Peggy March (die dit nummer oorspronkelijk zong) om met haar een duet op te nemen.
Laatst gewijzigd: 14/02/2011 10:53

Topbart
*****
heel leuk nummer!!!!!

Sincubus
***
Omdat mijn vriend hem zo haat ga ik hem ook onderwaarderen, ik vond deze hit van Jose altijd wel leuk, nu vind ik het een steeds irritanter wordende hit.

naamloos
**
Cover van een jaren zestig song van Little Peggy March. Ik geef de voorkeur aan die versie.

bjornieboy
*****
Beter dan het orgineel

Bearcat
*****
erg leuke cover die meteen een grote hit werd
José was toch zangeres die de meeste vocalen voor haar rekening nam bij LUV

Jeroen68
*****
Leuke cover
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?