José [NL] - I'm So Sorry

Cover José [NL] - I'm So Sorry
7" Single
Carrere 221 005 (nl)

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Piet Souer
Producer:Piet Souer
Pim Koopman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/12/1981 (Positie 39)
Laatste week notering:30/01/1982 (Positie 41)
Piekpositie:39 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:13120 (292 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 39 / Weken: 5

Tracks

1981
7" Single Carrere 221 005 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm So Sorry
3:27
2.A Reason For Fallin' In Love
2:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27I'm So SorryCarrere
221 005
Single
7" Single
1981
3:27Power-Pack '82Teldec
6.24991 AS
Compilatie
LP
1982

José [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm So Sorry26/12/1981395
I Will Follow Him05/06/1982211
Secret Love25/09/1982145
The Good Times04/12/1982373
I Can Hear Music05/03/1983481
So Long, Marianne (José & Ron Brandsteder)18/02/198468
Time Goes By21/04/1984164
Cassandra (Bonnie & José)30/06/1984198
Zoals vrienden doen (Bonnie & José)06/07/1985189
Waarom (Bonnie & José met Ron Brandsteder)14/12/1985356
I Will Follow Him 2005 Version18/02/2006901
Be My Baby (Anny & José)20/06/2009921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Herinnering (Bonnie & José)25/01/1986731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Richard1982
****
Dit was de 1e solo single van Luv' zangeres Jose Hoebee.
Ze had er een bescheiden hitje mee.

LUVSTUFF
****
aardig nummer van José. Haar debuutsingle na haar LUV'periode!

Topbart
****
prima nummer

Snormobiel Beusichem
****
▒ Leuke, vrolijke vier sterren soloplaat uit eind november 1981 van de nu inmiddels 56 jarige Nederlandse zangeres "José van de Wijdeven", alias "José Andreoli", alias "José Hoebee", alias "José" !!! Ze is nog steeds getrouwd met platenproducer "Will Hoebee" en woont in het Belgische plaatsje Lommel !!! (NL Tip 30: 8 wk / # 3) ☺!!!

@13-09-2013: ▒ "Will Hoebee" overleed op 10 juni 2012 op 64 jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker ☻!!!
Laatst gewijzigd: 13/09/2013 12:33

Bearcat
*****
nog steeds een erg leuke single van Jose
haar 1e solo single

Jeroen68
****
Eerste solonummer is dus zeker best ok
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?