Jon And Vangelis - I'll Find My Way Home

Cover Jon And Vangelis - I'll Find My Way Home
7" Single
Polydor 2002 109

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Jon Anderson
Vangelis
Producer:Vangelis
Gecoverd door:Waterloo (Im Land das Ewigkeit heißt)
Pulstar
Marie Myriam (La plus belle chanson d'amour)
Milva (Forse chissà)
Ana Belén (Cada mañana a la seis)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/01/1982 (Positie 12)
Laatste week notering:20/03/1982 (Positie 31)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2502 (1082 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 14
de  Piek: 6 / Weken: 23
at  Piek: 19 / Weken: 2
nl  Piek: 2 / Weken: 12
be  Piek: 3 / Weken: 11 (V)
se  Piek: 9 / Weken: 4
nz  Piek: 45 / Weken: 2

Tracks

04/01/1982
7" Single Polydor 2002 109
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'll Find My Way Home
  4:24
2.Back To School
  3:50
   
1982
7" Single Polydor 2229 248
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'll Find My Way Home
  4:29
2.Back To School
  4:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:31The Friends Of Mr. CairoPolydor
2302 127
Album
LP
23/07/1981
4:24Stars For UNICEFPolydor
2335 262
Compilatie
LP
1982
4:24I'll Find My Way HomePolydor
2002 109
Single
7" Single
04/01/1982
4:24High Life - Original Top Hits ungekürzt Sommer '82Polystar
2475 561
Compilatie
LP
1982
4:29I'll Find My Way HomePolydor
2229 248
Single
7" Single
1982
»» alles tonen

Vangelis   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
To The Unknown Man03/06/1978383
I Hear You Now (Jon And Vangelis)16/02/198099
I'll Find My Way Home (Jon And Vangelis)02/01/1982212
Titles From Chariots Of Fire24/04/1982176
Conquest Of Paradise08/04/1995121
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spiral24/06/1978382
China28/04/1979314
Short Stories (Jon And Vangelis)16/02/1980110
The Friends Of Mr. Cairo (Jon And Vangelis)18/07/1981320
Zijn Grootste Successen13/02/1982392
Chariots Of Fire (Soundtrack / Vangelis)08/05/198295
Private Collection (Jon And Vangelis)09/07/19831510
The Best Of Jon And Vangelis (Jon And Vangelis)25/08/1984421
Soil Festivities13/10/1984451
Themes29/07/19892517
The City15/12/1990826
Greatest Hits29/06/1991710
Page Of Life (Jon And Vangelis)21/09/1991377
1492 - Conquest Of Paradise (Soundtrack / Vangelis)07/11/1992158
Voices11/11/1995369
Portraits (So Long Ago, So Clear)23/03/1996418
Oceanic23/11/1996982
Odyssey - The Definitive Collection08/11/2003682
The Collection28/07/2012793
Rosetta01/10/2016331
 

Jon Anderson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Hear You Now (Jon And Vangelis)16/02/198099
I'll Find My Way Home (Jon And Vangelis)02/01/1982212
Surrender22/05/198279
Easier Said Than Done21/12/1985482
Hold On To Love21/05/1988289
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Short Stories (Jon And Vangelis)16/02/1980110
The Friends Of Mr. Cairo (Jon And Vangelis)18/07/1981320
Animation05/06/198238
Private Collection (Jon And Vangelis)09/07/19831510
The Best Of Jon And Vangelis (Jon And Vangelis)25/08/1984421
3 Ships04/01/1986662
In The City Of Angels28/05/1988338
Anderson / Bruford / Wakeman / Howe (Anderson / Bruford / Wakeman / Howe)08/07/19892513
Page Of Life (Jon And Vangelis)21/09/1991377
Invention Of Knowledge (Anderson / Stolt)02/07/2016561
 

Jon And Vangelis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Hear You Now16/02/198099
I'll Find My Way Home02/01/1982212
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Short Stories16/02/1980110
The Friends Of Mr. Cairo18/07/1981320
Private Collection09/07/19831510
The Best Of Jon And Vangelis25/08/1984421
Page Of Life21/09/1991377
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.27 (Reviews: 179)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
02/09/2003 11:09
valhalla
*****
i wanna give it a 5.5
22/07/2005 04:44
Richard (NL)
******
A very good composition/song.
19/03/2006 19:46
okii
******
Brilliant!
26/05/2006 14:22
Snormobiel Beusichem
******
▓ Superplaat van "Jon & Vangelis uit eind december 1991 !!! Nog steeds een klassieker van dit Superduo !!! Het rare was dat deze plaat, in 10 weken Nederlandse Top 40, nooit verder kwam dan # 4 ??? Veel te laag !!! Terrecht 6 sterren !!!
28/10/2006 15:44
iifar
******
Ausgezeichnet!!!
28/09/2007 05:32
shaidar_cuebiyar
******
Love it! Does everything right. Anderson's vocals soar and sweep: who hasn't longed for a warm homecoming? Vangelis in superb form with music to yearn by.

DeejayDave
******
Fantastisch!

ericwyns
*****
Heel 'nette' plaat uit 1981 van Jon Anderson en virtuoos Vangelis.

laxus
*****
mooie plaat van deze heren

Topbart
******
schitterende sfeervolle plaat. Prachtige muziek in combinatie met de mooie stem van Jon Anderson. De volle 6 sterren waard!!

Sincubus
****
De eerste goede plaat die uitkwam in mijn geboortejaar! Dat vergt een speciale band met me natuurlijk, maar toch vind ik het niet zo'n heel erg leuk nummer, hijs niet slecht, maar kapot ben ik er nooit van geweest, wel een speciale band met het nummer zelf ;)

Patrick7781
****
Aardig.

Iebiewiebie
******
Topwerk

Cosmicrooster
******
My very favourite song at the time in 1982 I think it was. I have the single. Great song, great production Jon Anderson's signature vocals with very spiritual lyrics open to the individual's own interpretation with a very subtle ascension to the climax. Like most songs I like it has either/or what I'd call a desperate edge or the ability to evoke great emotion when you listen and try and understand. I love songs that do, or go close to generating a lump in the throat or a tear in the eye, not through sadness but through sheer beauty. This is one of those songs.
Laatst gewijzigd: 17/06/2016 13:15

Jeroen68
*****
Fijne plaat, ondanks Andersons piepstem
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?